ZIELSREIS

Stel je voor dat je op een bijzondere reis gaat, een soort ontdekkingsreis naar je eigen verleden. Op deze reis kom je erachter dat veel van de dingen die nu moeilijk voor je zijn, hun oorsprong hebben in gebeurtenissen van vroeger. Soms zijn het herinneringen die voort komen uit je kindertijd, vóór je geboorte of uit één of meerdere vorige levens komen.
Het is een beetje alsof je door de bladzijden van een oud boek bladert, op zoek naar de delen die invloed hebben gehad op jouw levensverhaal. Het is als het helen van oude wonden, zodat je je beter kunt voelen in het hier en nu.
Door terug te gaan in de tijd en te kijken naar wat er in het verleden is gebeurd, zonder het te gaan herbeleven, vinden we niet alleen de oorsprong van de problemen, maar ook manieren te om ze te genezen. Het is als het opruimen van rommelige plekken in je hart en geest, zodat je meer vrede en balans kunt vinden in je huidige leven. Deze reis is een kans om te groeien, te begrijpen en te helen, zodat je sterker vooruit kunt gaan op jouw levenspad.

 

Zielsreis

€ 100,00

Zielsreis

€ 100,00

*Prijs is inclusief 21% btw