Jaarwiel

Een jaarwiellegging is als een gedetailleerde voorspelling voor het komende jaar, waarbij elke kaart een specifieke fase representeert. Deze kaarten werpen licht op de verschillende aspecten van je leven gedurende bepaalde perioden. Ze onthullen niet alleen wat er mogelijk komt, maar dienen ook als inzichtelijke gids voor persoonlijke groei en richting.

Bijvoorbeeld, in de beginfase kan de kaart wijzen op nieuwe kansen en groei, terwijl latere kaarten wellicht aandacht vragen voor thema's zoals overvloed, transformatie, innerlijke reflectie of actie. Het is als een persoonlijke reisleider die je helpt anticiperen op uitdagingen en optimaal te profiteren van kansen.

De kracht van een jaarwiellegging ligt in de diepte van het begrip dat het biedt. Het gaat verder dan voorspellingen en nodigt uit tot zelfreflectie en bewustwording. Door de kaarten te interpreteren, ontvouwt zich een rijk verhaal over de komende twaalf maanden, waardoor je niet alleen de gebeurtenissen, maar ook de lessen en groeimogelijkheden kunt verkennen. Het is een tool voor empowerment, waarmee je doelgericht je eigen pad kunt bewandelen en het maximale uit elk moment van het jaar kunt halen.

Jaarwiel

€ 150,00

Jaarwiel

€ 150,00

Vermeld je volledige naam en geboortedatum voor de juiste afstemming om het wiel te kunnen maken.
Je kunt kiezen uit een fysieke sessie of PDF document.

* Prijs is inclusief 21% btw