Reactie plaatsen

Reacties

Danny
3 maanden geleden

Intuïtief tekenen gevolgd bij Laura, wat een ervaring! Puur, zuiver en een hele mooie uitwerking: het hele weekend lang nog kunnen nagenieten van de energie. Mooi hoe ze informatie overbrengt, iedereen in de ruimte weet te raken in de kern, wat een mooi en zuiver licht heb je om je heen Laura. Ik ga zeker nog een keer een cursus bij je volgen, ik kan niet wachten waar je nog allemaal mee gaat komen.

Francis
6 maanden geleden

Ik heb bij Laura het jaarwiel laten leggen en elke maand terug gelezen. Het was bizar hoe elke maand klopte en sommige dingen waarvan ik van te voren dacht ‘wat zou dit zijn?’ Kon ik plaatsen.
Heel bijzonder en daarom ga ik weer voor een volgend jaarwiel 👍🏻

Astrid Wullems
een jaar geleden

Lieve Laura, dank je wel voor het ondersteunen van Abby bij haar rijexamen. Door jouw steun ervaarde zij geen zenuwen en voelde zij rust tijdens het examen.
Je hebt uitgebreid vertelt wat je zag en wat je hebt gedaan. Dat heeft haar echt geholpen. Nogmaals heel erg dank je wel.
Groetjes Astrid

Yvon
een jaar geleden

Een diepe ontspanning en een warm gevoel.

Ik ben bij Laura in de praktijk geweest voor een Engelen healing. Dit was voor mij de eerste keer en ik was nieuwsgierig en benieuwd hoe dit zou gaan. Met muziek op de achtergrond, lag ik rustig op de behandeltafel. Tijdens de healing heb ik mijn ogen gesloten gehouden zodat ik mijn aandacht bij mezelf kon houden. Op het begin zag ik veel kleuren van oranje waardoor ik snel een ontspannen gevoel ervaarde. Ik merkte dat er in mijn energetisch veld van alles gedaan werd, wat warm en prettig aanvoelde. Mijn lichaam reageerde op de korte fysieke aanrakingen waardoor ik als het ware nog dieper ging en er een mooi beeld tevoorschijn kwam. Tijdens de healing heb ik hulp ervaren, van dierbare, gidsen en engelen om mij heen. (wat ik soms nog spannend vind)

De afronding ging soepel en we hebben de healing kort besproken en ik vond het super bijzonder dat wij beide hetzelfde beeld hebben gezien.

Een tijdje na de healing merk ik dat ik makkelijker contact kan maken met mijn hulpbronnen en ze om advies of steun kan vragen.

Romy (andere Romy, dan de Romy in het gastenboek)
een jaar geleden

Laura is enorm goed in wat ze doet! Ik heb in totaliteit 3 relatie-readings van haar gehad en ze was spot on, bij iedere Reading! Ze kwam met dingen, die ze niet kon weten... Ik werd echt van mijn stoel geblazen. Ze is geen type wat naar je mond praat, je kunt iets horen waar je minder blij mee bent (maar waarbij je achteraf denkt; dat had ik echt nodig om te horen). Dat maakt haar deste betrouwbaarder. Daar bovenop is ze ook nog eens een lief, mooi mens, die écht met je meedenkt. Zo was het (ivm mijn persoonlijke redenen) volgens haar, voor mij geen goed idee om het te doen. Ze raadde ze het dan ook af. Om maar even aan te geven; hoe eerlijk en recht door zee ze is. Ze denkt namelijk echt mee in jouw persoonlijke situatie, zodat JIJ er beter van wordt. En dat is een hele mooie, empathische, liefdevolle- en menselijke kwaliteit, waardoor ik altijd bij haar terug zou komen- en haar aan iedereen zou aanbevelen. Mocht je twijfels hebben of sceptisch zijn; dat was ik (voordat ik met haar in contact kwam) ook; maar deze vrouw vertelt je 100% waar het op staat- en haar voorspellingen kloppen als een bus! Ik heb het zelf mogen ervaren en ik blijf daarom terug komen bij haar. Dus ik zeg absoluut doen, je gaat er geen spijt van krijgen- maar juist heel blij mee zijn. Laura, je bent een topper! ♥️ liefs, Romy

Pippa
2 jaar geleden

Ik heb bij Laura het traject ‘Step in to the light’ gevolgd. Dit traject heeft mij ontzettend geholpen om weer te aarden en dichter bij mezelf te komen.

Ik was mezelf een beetje kwijt en door meerdere sessie te doen, waar per sessie werd gekeken naar wat mij verder kon helpen, heb ik mezelf weer teruggevonden.
Hierdoor sta ik na deze drie sessies met meer vertrouwen in het leven en sterker op mijn eigen benen. Ik voel en kijk weer positiever naar situaties en voel me lichter.
Het aanbod kwam vanuit Laura om dit traject te volgen maar terugkijkend was het ook precies wat ik nodig had.

De sessie waren serieus maar luchtig. Er was ruimte voor een grapje of ‘smalltalk’. Dit gaf een ontspannen sfeer waardoor ik mij op me gemakt voelde en mezelf makkelijk kon openstellen.

Ik wil Laura heel erg bedanken dat dit traject op mijn pad is gekomen wanneer ik het nodig had en voor alles ik hieruit kan meenemen.

Kim
2 jaar geleden

Ookal ken ik Laura nog niet zo lang, tijdens mijn reading voelde het alsof ik met een oude bekende sprak.
De energie en het vertrouwen dat Laura mij gaf was heel bijzonder, het voelde een beetje als thuis komen. Veel dingen die ze zei voelden als een boodschap van iemand die écht het beste met me voor heeft.
We hebben tijdens de reading veel gelachen, wat voor mij enorm belangrijk is.
Zo bijzonder om dit mee te mogen maken, alsof alles wat Laura me mocht doorgeven ook echt op me te wachten lag om te ontvangen. Dankjewel daarvoor!!

Romy
2 jaar geleden

In de afgelopen jaren heb ik al enkele hele bijzondere dingen met en vanuit Laura mogen ervaren.
Maar over de "kleine" kaartlegging, die echt heel erg uitgebreid was, moet ik hier echt iets zeggen.
Deze kaartlegging heeft me zoveel inzicht gegeven. Op dat moment wist ze op heel veel vlakken met de kaarten en haar uitleg precies in woorden te brengen waar ik op dat moment stond en wat er in me omging. Ook wat er nodig was, of wat ik kon doen.
Nu, een aantal maanden verder heb ik echt een paar kippenvelmomenten gehad...
Wat ze me toen heeft verteld, heb ik ondertussen allemaal, soms niet eens alleen figuurlijk, maar ook letterlijk mogen ervaren. Wauw.
Sommige dingen zo positief dat ik ze toen niet durfde te geloven. Zo bijzonder, zo dankbaar.
Echt heel mooi en leerzaam 💞
ik zou het iedereen aanraden.

Manon
3 jaar geleden

Vandaag heb ik een onbewuste healing van Laura gehad. Zij heeft mij mooie informatie doorgegeven wat zij heeft mogen zien en horen. Zij heeft mij zelfs een inwijding mogen geven, heel mooi. Daar dit onbewust was heb ik natuurlijk niets bewust ervaren. Maar nu…. Een paar uur later begon opeens informatie te stromen voor een consult wat ik voor volgende week heb opstaan. Ik moest stoppen met wat ik aan het doen was en beginnen te schrijven. Deze connectie voelde als een hogere energie en er werd zelfs informatie verteld voor de gehele mensheid bedoeld. Heel bijzonder.. dank je wel Laura

Manon
3 jaar geleden

Deze week een super Reading van Laura gehad. Ze weet het heel duidelijk te verwoorden en ik heb hele goede aanreikingen voor mijn spirituele ontwikkeling gekregen. Zij werkt heel zuiver en oprecht. Ook nog spannende toekomstvoorspellingen gekregen, echt geweldig. Bij Laura zit je helemaal goed.

Wendy
3 jaar geleden

Ik heb van Laura een reading gehad en ze vertelde dingen die ze niet kon weten. Heel zuiver en ze heeft een aantal toekomstvoorspellingen gedaan, even afwachten of dat uit gaat komen:-)
Laura is een leuke meid en to the point qua reading.

José Akkermans
3 jaar geleden

Hallo Laura, wat een mooie reading heb ik van je mogen ontvangen, dankjewel daar voor, maar ook wil ik je begeleiders bedanken. ❤😘

sofie verreydt-vennekens
3 jaar geleden

Super mooie en duidelijke inzichten met een heldere en duidelijke uitleg. Ik kijk al uit naar de volgende ;)
Een echte aanrader!

Kim
3 jaar geleden

Vandaag een chakra reiniging en balanceren gehad. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar het was een hele bijzondere ervaring. Je voelt wanneer de reiniging is begonnen en ook wanneer het klaar is. Via mijn handen en voeten voelde ik de negatieve energie wegstromen. Ook zag ik kleuren die te maken hadden met mijn Chakra’s.
Naderhand erg moe maar dat hoort erbij volgens Laura. Het betekent dat er vanalles gebeurt op de positieve manier. Laura is erg professioneel en legt goed uit wat en waarom. Zeker aan te raden om dit eens te proberen en te ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Ineke
3 jaar geleden

Tijdens de reading vertelde laura dingen die ze niet kon weten.
Mooi hoe ze de dingen zo duidelijk en helder uitlegt.
Voor mij waren het veel bevestigingen, net dat duwtje in de rug die ik nodig had.
Later heb ik nog een healing van Laura gekregen waardoor ik me echt anders voelde!
Ik pieker aanzienlijk minder, kan meer laten, voel me ook weer wat meer de moeder die ik graag wil zijn... en alsof nu eindelijk
alle puzzel stukjes op hun plek vallen!!
Heel erg bedankt en tot snel!!! 😊😉

Iris
3 jaar geleden

Een tijdje terug het ik een Reading gehad van Laura,
Het was een ongelofelijk bijzonder ervaring..
ik wist in het begin niet goed wat ik er van moest verwachten en hoe dat ik er in moest staan..
maar zij heeft die avond echt gezorgd voor een stukje gemak.. maar er ook voor gezorgd.. dat ik nu op een andere manier dingen kan bekijken als hoe ik dat deed voor die tijd!
Bedankt voor de gezellige avond!.. maar vooral bedankt voor jou open communicatie!
Na mijn gevoel zat vrouw die echt haar zelf was..dankjewel daar voor!

Wen
3 jaar geleden

Mooie reading gehad twee weken geleden. Nog niet alles kon ik plaatsen, misschien komt dat nog maar ook zeker verschillende dingen wel! Zeker voor herhaling vatbaar over een wat langere tijd 😁

Iris van tilburg
3 jaar geleden

Ik heb gister een interessante reading gehad van Laura..
Je hebt veel dingen verteld wat echt klopte en niemand anders kon weten.
Dankjewel Laura voor de win actie....

Mandy Mulder
3 jaar geleden

Wat niet meteen op zun plek viel volgde voor mij al vrij snel 😊

Een hele vrije en open benadering. De 1ste keer heb ik het open gelaten en geen specifieke vraag gesteld. Ik liet het gewoon op me afkomen en alle kaarten klopte. Precies de stukken waar ik op dat moment behoefte aan had.

Vandaag wel een specifieke vraag en ook hier een heel mooi uitgebreid en specifiek antwoord.

De 3de keer gaat er zeker ook weer komen 😊

Irma Vlasveld
3 jaar geleden

een paar maanden terug een reading gehad van Laura. Het was een hele bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw die dingen aan Laura vertelde die Laura nooit kon weten zonder met haar contact te hebben. Niet alles kon ik plaatsen maar ik denk 80% zeker wel.
Mooi dat je op deze manier bewuster bent van wat je nu eigenlijk aan het doen bent in je leven en dat je een boodschap kan overbrengen naar bijzondere mensen die er niet meer zijn.
Ook lichamelijk heb ik al jaren klachten die komen van dingen los laten en een plek geven.
Een paar dagen later een reading gehad voor mijn dochter van 9, ook hierin hoorde ik dingen die ik helemaal kon plaatsen en sommige dingen vielen juist op hun plek. Zelfs mijn dochter was verbaasd dat ze dit zo kon vertellen en ook voor haar waren dinge helderder geworden. Dank je wel hiervoor Laura!

Jola
4 jaar geleden

Ik heb afgelopen week een reading van Laura mogen ontvangen. Laura is open, eerlijk en een hele toegankelijke dame. Het was fijn om boodschappen van gene zijde door te krijgen via Laura. Aan het einde kreeg ik nog tips mee hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Laura bent een mooi mens met een bijzondere gave. Laura bedankt.

Sjoerd Kosman
4 jaar geleden

Beste lezer,

Gister en reading gehad van Laura. Zooo waardevol. Laura verteld de dingen die je zelf Op een diep niveau eigenlijk al weet, (Met dingen bedoel ik waardevolle dingen, dingen die je gelukkig maken) maar die niet altijd even makkelijk aan de oppervlakte zijn te krijgen. Zo fijn zo'n opheldering. Laura neemt de tijd voor je, wat ik zelf enorm gewaardeerd heb! Laura is heel spiritueel met haar gave maar daarnaast van persoon heel nuchter, dat is een fijne combinatie!
Ik raad het zeker aan!

Romy van den Berg
4 jaar geleden

Laura's nuchterheid maakt het heel laagdrempelig om bij haar langs te komen. Ze flowt lekker mee met wat er op dat moment is, zo gebeurd er naar mijn idee ook echt wat er op dat moment nodig is i.p.v. dat het allemaal voorbereid is. Ik heb zo'n heldere inzichten en mooie boodschappen doorgekregen waar ik ook echt wat mee kan! Thankss Laura💜💜

Marloes
4 jaar geleden

Wauw, wat een bijzondere ervaring. Alles wat je vertelde was van begint tot eind spot on. Het in contact komen met mijn oma ging even lastig maar je hield vol en uiteindelijk zijn ook daar hele mooie dingen over gezegd. Prachtig dat jij met jouw gave zovelen kan helpen.

Tamara
4 jaar geleden

Hele fijne Reading gehad. Via messenger dus dat maakte me sceptisch. Toch dingen gehoord die je gewoon niet kan horen. Ik vond het erg zijn te werken dat ze er nog zijn. Je. Heb me echt geholpen. Dank je wel lieve Laura

Savanne
4 jaar geleden

Vandaag met Laura een belgesprek gehad en ik heb het goed ervaren
Over mijn groot ouders die er niet meer zijn
Kon zij dingen vertellen die echt bij hun hoorde.
Heel rustig gesprek veel raakvlakken
Veel goede adviezen gegeven op emotioneel gebied en ook mijn moeder
Geholpen met adviezen

Ook heeft ze geholpen met de negatieve enimiteiten om mij heen en mij meer laten opstellen voor de goede dingen
Wil je heel erg bedanken voor je begrip en het luisteren

Sherina Van estrick
4 jaar geleden

Wat een geweldige ervaring. Ongelooflijk dit je hebt me dingen verteld die je niet kon weten, eerst geloofde ik er niet zo in maar je hebt het tegendeel bewezen. Het gevoel dat jij mij gegeven hebt dat mijn vader bij ons is is ongelooflijk. Wil je super bedanken,

Shirley
4 jaar geleden

Hee laura,
Super bedankt voor het contact leggen met opa, het heeft ons goed gedaan.
Super ervaring je zei ons dingen die alleen wij konden weten.
Nogmaals super bedankt.
Groetjes ons

Stef
4 jaar geleden

Communicatie is toegankelijk en oprecht.
Laura heeft geholpen op lichamelijk vlak, maar ook met focus op mijn gesteldheid.

Lindsey
4 jaar geleden

Meerdere keren een kaartlegging gehad van Laura. Elke keer heeft dit mij aan het denken gezet en kon ik dingen goed plaatsen. Vooral de laatste keer, bizar dat dit zo kan. Dankjewel.

Karin Herscheid
4 jaar geleden

Vandaag een gesprek met laura gehad samen met mijn overleden vader wat was dit mooiii , veel te weten gekomen en ook dingen die gewoon laura zo niet kon weten een echte aan rader ze is zuiver en vertaald op een zeer goede manier. Dankje wel lieve laura vondt het heel bijzonder.

linda
4 jaar geleden

Fijne reading gehad , mede met hulp van kaarten. De informatie was duidelijk , zoals het is. Informatie waar ik wat mee kan. De afstemming van de kinderen was ongelovelijk. Exact zoals ze zijn. Thanxx Laura 🍀

Jorien
4 jaar geleden

Top! Echt wat aan gehad. Heel duidelijk en helder. Totaal niet zweverig. Lekker helder en praktisch. Bedankt!

Grietje
4 jaar geleden

Wat fijn dat Laura me heeft geholpen! Van intensief sporten, naar ineens niet meer. Een sportblessure opgelopen aan m’n knieën. Super balen, al helemaal omdat je lekker op dreef bent met je sport. Laura heeft me gelijk heel goed geholpen. Dezelfde dag werd de pijn minder! Na weer langzaam opbouwen heb ik weer snel de draad opgepakt. Zonder Laura was dit zeker niet zo voorspoedig gegaan! Dankjewel 😘😘

Jori
4 jaar geleden

Laura heeft contact weten te leggen met overleden familieleden waar ik behoefte aan had. Ze heeft hierbij onder andere uiterlijke kenmerken weten te benoemen welke niet bekend waren bij haar, en waar van ik sommige aan mijn moeder heb moeten vragen omdat deze ook niet bij mij bekend waren. Uiteindelijk was alles te plaatsen waardoor ik zeker wist dat er dingen gecommuniceerd werden naar Laura die ze niet kon weten.
Ook heeft Laura hele mooi dingen weten te vertellen over mijn dochter en hoe mijn dochtertje haar verzorging en opvoeding ervaart. Hierbij benoemde Laura ook bepaalde slaap rituelen die ze absoluut niet kan weten en legde uit waarom mijn dochtertje hier zo veel waarde aan hecht. De reading was erg prettig en heeft inzicht gegeven in bepaalde dingen om mij heen waar ik wat aan heb. Bedankt voor deze verrijking!

Bo
4 jaar geleden

Alle vertrouwen in deze powervrouw! Ze heeft me verschillende keren bewezen dat ze goed is in wat ze doet!!

Chantal
4 jaar geleden

Laura benaderde mij ipv ik haar. Mijn opa had zich bij haar gemeld en wilde een aantal dingen zeggen. De dingen die ze me vertelde waren erg bijzonder en hebben me ook om geholpen om in bepaalde dingen te groeien en verder te gaan! Vooral omdat ik mijn opa nooit heb gekend vond ik dit erg speciaal! Bij vragen kan ik nog altijd bij haar terecht, wat ik als prettig ervaar. Dankje Laura!!

Rolf
4 jaar geleden

Laura benaderde mij of ik open stond voor contact met mijn overleden opa. Ik was erg benieuwd en niet geschoten is misgeschoten. Zij vertelde mij dat mijn opa zich bij haar gemeld had. Toen kreeg ik dingen te horen die Laura echt niet kon weten, en ik zeker wist dat het om mijn opa ging. Hier was ik best verbaasd over en tegelijktijd ook ontroerd. En poosje geleden meldde ook mijn overleden neef zich bij haar. De gegeven info heeft mij rust gegeven. Tx Lau

Nikitha
4 jaar geleden

Laura is een leuke, spontane maar vooral ook eerlijke meid. Ze heeft mij geholpen, omdat ik een zeurende pijn had, in mijn heup over ik haar appte. Ondanks dat ze die had weggenomen, kwamen er meer dingen binnen. Zo vertelde ze mij over mijn overleden oma, dingen die Laura echt niet kon weten (zoals hoe ze haar haren altijd droeg, en wat ik van haar heb georven). Laura vertelde mij persoonlijke dingen, dingen die me sterker hebben gemaakt en Ik ben ervan overtuigd, dat Laura nog veel meer mensen kan helpen. Nogmaals dank Laura ❤️

Coline
4 jaar geleden

Laura is een lieve, normale meid, helemaal niet zweverig ofzo. Ze heeft me inmiddels meerdere keren geholpen met fysieke problemen. Steeds kon ze vinden wat het was en het verbeteren, super fijn! Binnenkort hebben we een afspraak voor een reading met een overleden dierbare, daar heb ik heel veel zin in!

Steffi
4 jaar geleden

Een hele mooie ervaring gehad..
Door middel van Laura contact gehad met mijn overleden vader.
Het was in 1 woord bijzonder.
Dankjewel Laura.

Piet
4 jaar geleden

en aantal weken terug heb ik via familie contact gelegd met Laura om mijn overleden vader te spreken. Via bepaalde kenmerken die Laura mij terugkoppelde merkte ik dat zij inderdaad contacr had gelegd met mijn vader. Sceptie sloeg om in geloof. Na een paar mooie woorden straalde ik de dagen erna, dit was erg bijzonder!!

Joyce
4 jaar geleden

Laura is vorige week maandag bij mij geweest voor een Reading en wat was ik enthousiast verrast echt dingen die je echt niet kan weten kheb er echt fijne energie aan over gehouden en zal je zeker vaker appe Meis super bedankt ervoor 😘

Francis
4 jaar geleden

Altijd super goed geholpen door Laura! Fijn contact en ondanks dat ik niet alles gelijk kon plaatsen, kwam wel alles op een later tijdstip op zijn plek. Heel erg fijn!
Ik ben echt blij dat ik Laura heb leren kennen.

Groetjes