Reading voor het kind

Een reading voor een kind kan ouders een dieper begrip verschaffen van de unieke persoonlijkheid, emoties en behoefte van hun kind. Het biedt inzicht in hoe het kind omgaat met uitdagingen, stress en successen. Door dit begrip kunnen ouders hun communicatie met hun kind versterken en een ondersteunende omgeving creëren.

Daarnaast kan een reading ouders helpen bij het identificeren van eventuele zorgen of obstakels waarmee het kind te maken heeft. Of het nu gaat om emotionele kwesties, leerproblemen of sociale uitdagingen, een reading kan ouders voorzien van informatie om gerichte ondersteuning te bieden.

Het proces van een reading kan ook dienen als een positieve ervaring voor het kind, waarin ze gehoord en begrepen voelen. Het kan hun zelfvertrouwen vergroten en hen aanmoedigen om open te communiceren over hun gedachtes en gevoelens.

Al met al kan een reading voor een kind ouders helpen bij het bevorderen van de algehele welzijn en ontwikkeling van hun kind, terwijl ze samenwerken aan gezonde en positieve groei.

Reading voor het kind

€ 125,00

Reading voor het kind

€ 125,00

We spreken samen af welke manier het beste past bij jou kind. 

Het kan op afstand maar ook fysiek. 

Ik hoef daarbij niet direct met het kind te communiceren. De communicatie gaat via de uitwisseling van energie. 

Ook zeer geschikt voor baby´s of kinderen met een beperking.