Duik in deze online workshop en leer hoe je jouw chakra's op en top kunt balanceren en reinigen - niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen!

Na aanmelding ontvang je een handige map met uitleg over het energetisch systeem.

Alles en iedereen om ons heen bestaat uit energie, wat wordt opgenomen in onze chakra's en auralagen. Dit kan een flinke impact hebben op ons energetisch systeem.

We kunnen de energieën van anderen overnemen en vast blijven zitten in onze eigen energie, wat blokkades veroorzaakt als we deze niet op tijd loslaten.

Maar maak je geen zorgen! Door het schoonmaken en in evenwicht brengen van onze chakra's, kunnen we deze blokkades wegnemen en de energie weer vrij laten stromen.

Elke chakra staat in verbinding met specifieke thema's uit het leven en in elk chakra bevindt zich een evenwicht tussen twee tegenpolen, een kant van energie en de kant van bewustzijn. Dit zorgt ervoor dat we goed en evenwichtig kunnen functioneren. Maar wanneer er een blokkade ontstaat bij één van de twee, kan dit de werking van het chakra verstoren en uiteindelijk leiden tot fysieke of mentale klachten.

 

Schone chakra's zijn de sleutel tot jouw innerlijke kracht! Voel je energiek, scherpzinnig en in contact met de wijsheid van jouw ziel. Maar als er een disbalans optreedt, voel je je uit het lood geslagen in dat specifieke levensgebied. Het gebied dat hoort bij het chakra dat verstopt zit en de stroom van positieve energie blokkeert.

 

 

In deze map ontdek je:

Een kraakheldere uitleg over wat chakra's zijn en hoe ze jouw energie beïnvloeden.

De 7 hoofdchakra's die één voor één onder de loep worden genomen.

Krijg inzicht in wanneer ze in balans zijn en wanneer je een disbalans ervaart.

Oefeningen en symbolen om jouw energetisch systeem te zuiveren.

Het geheim om jouw energetisch systeem in balans te brengen.

 


Je ontvangt het PDF bestand in de mail.

*Prijs is inclusief 21%  btw