Healings 

Een healing kan worden toegepast voor klachten op energetisch (aura en chakra's), fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden.

Tijdens een healing word ik door mijn hogere zelf, beschermengelen, gidsen en de Aartsengelen die samen werken met uw hogere zelf, beschermengelen en gidsen begeleidt.

Zij leiden mij door uw energetisch en fysieke lichaam en laten zien waar ik moet zijn en wat ik mag doen.

 

De healing ontvangt u op afstand in uw eigen vertrouwde omgeving, dit zal er voor zorgen dat u zich meer kunt ontspannen wat de healing ten goede zal komen. Zorg dat u één uur niet gestoord kan worden. Zet uw telefoon op stil etc.

U kunt de healing zittend of liggend ontvangen wat u op dat moment voelt wat het juiste is om te doen is daadwerkelijk het juiste. Ogen open of dicht maakt in principe niks uit. Al is het voor personen die zich moeilijk kunnen ontspannen wel aan te raden.

U ontspant met een buikademhaling, doe dit  5 a 10 minuten voor de afgesproken tijd zodat u volledig ontspannen bent als de healing start. Zorg dat uw armen en benen elkaar niet kruisen en uw handen met de  handpalmen naar boven liggen. Op deze wijze hebt u een ontvankelijke houding om de energie te ontvangen en kan deze vrijelijk door uw lichaam stromen.

Gedurende de healing kunt u de engelen energieën waarnemen d.m.v. lichamelijke en zintuigelijke gewaarwordingen. 

 

Door een healing kunnen meerdere levenslessen tegelijk geactiveerd worden, of nare onderdrukte emoties losmaken waardoor u zich even minder goed voelt. Het gezegde ´het moet eerst slechter gaan voordat het zal verbeteren´ is hier van toepassing.

Er wordt nooit meer geactiveerd of los gemaakt als wat u aankunt. 

 

Ik kan geen healing geven aan personen die hier geen toestemming voor hebben gegeven.

 

Wist u dat een healing op uw huisdier gegeven kan worden?

 

Weet u niet goed welke healing passend is voor u?

Neem contact met mij op, dan kijken we samen welke blokkades er zijn en welke healing passend is voor is u.