Reactie plaatsen

Reacties

Manon
8 dagen geleden

Vandaag heb ik een onbewuste healing van Laura gehad. Zij heeft mij mooie informatie doorgegeven wat zij heeft mogen zien en horen. Zij heeft mij zelfs een inwijding mogen geven, heel mooi. Daar dit onbewust was heb ik natuurlijk niets bewust ervaren. Maar nu…. Een paar uur later begon opeens informatie te stromen voor een consult wat ik voor volgende week heb opstaan. Ik moest stoppen met wat ik aan het doen was en beginnen te schrijven. Deze connectie voelde als een hogere energie en er werd zelfs informatie verteld voor de gehele mensheid bedoeld. Heel bijzonder.. dank je wel Laura

Manon
11 dagen geleden

Deze week een super Reading van Laura gehad. Ze weet het heel duidelijk te verwoorden en ik heb hele goede aanreikingen voor mijn spirituele ontwikkeling gekregen. Zij werkt heel zuiver en oprecht. Ook nog spannende toekomstvoorspellingen gekregen, echt geweldig. Bij Laura zit je helemaal goed.

Wendy
3 maanden geleden

Ik heb van Laura een reading gehad en ze vertelde dingen die ze niet kon weten. Heel zuiver en ze heeft een aantal toekomstvoorspellingen gedaan, even afwachten of dat uit gaat komen:-)
Laura is een leuke meid en to the point qua reading.

José Akkermans
3 maanden geleden

Hallo Laura, wat een mooie reading heb ik van je mogen ontvangen, dankjewel daar voor, maar ook wil ik je begeleiders bedanken. ❤😘

sofie verreydt-vennekens
3 maanden geleden

Super mooie en duidelijke inzichten met een heldere en duidelijke uitleg. Ik kijk al uit naar de volgende ;)
Een echte aanrader!

Kim
4 maanden geleden

Vandaag een chakra reiniging en balanceren gehad. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar het was een hele bijzondere ervaring. Je voelt wanneer de reiniging is begonnen en ook wanneer het klaar is. Via mijn handen en voeten voelde ik de negatieve energie wegstromen. Ook zag ik kleuren die te maken hadden met mijn Chakra’s.
Naderhand erg moe maar dat hoort erbij volgens Laura. Het betekent dat er vanalles gebeurt op de positieve manier. Laura is erg professioneel en legt goed uit wat en waarom. Zeker aan te raden om dit eens te proberen en te ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Ineke
5 maanden geleden

Tijdens de reading vertelde laura dingen die ze niet kon weten.
Mooi hoe ze de dingen zo duidelijk en helder uitlegt.
Voor mij waren het veel bevestigingen, net dat duwtje in de rug die ik nodig had.
Later heb ik nog een healing van Laura gekregen waardoor ik me echt anders voelde!
Ik pieker aanzienlijk minder, kan meer laten, voel me ook weer wat meer de moeder die ik graag wil zijn... en alsof nu eindelijk
alle puzzel stukjes op hun plek vallen!!
Heel erg bedankt en tot snel!!! 😊😉

Iris
5 maanden geleden

Een tijdje terug het ik een Reading gehad van Laura,
Het was een ongelofelijk bijzonder ervaring..
ik wist in het begin niet goed wat ik er van moest verwachten en hoe dat ik er in moest staan..
maar zij heeft die avond echt gezorgd voor een stukje gemak.. maar er ook voor gezorgd.. dat ik nu op een andere manier dingen kan bekijken als hoe ik dat deed voor die tijd!
Bedankt voor de gezellige avond!.. maar vooral bedankt voor jou open communicatie!
Na mijn gevoel zat vrouw die echt haar zelf was..dankjewel daar voor!

Wen
6 maanden geleden

Mooie reading gehad twee weken geleden. Nog niet alles kon ik plaatsen, misschien komt dat nog maar ook zeker verschillende dingen wel! Zeker voor herhaling vatbaar over een wat langere tijd 😁

Iris van tilburg
6 maanden geleden

Ik heb gister een interessante reading gehad van Laura..
Je hebt veel dingen verteld wat echt klopte en niemand anders kon weten.
Dankjewel Laura voor de win actie....

Mandy Mulder
7 maanden geleden

Wat niet meteen op zun plek viel volgde voor mij al vrij snel 😊

Een hele vrije en open benadering. De 1ste keer heb ik het open gelaten en geen specifieke vraag gesteld. Ik liet het gewoon op me afkomen en alle kaarten klopte. Precies de stukken waar ik op dat moment behoefte aan had.

Vandaag wel een specifieke vraag en ook hier een heel mooi uitgebreid en specifiek antwoord.

De 3de keer gaat er zeker ook weer komen 😊

Irma Vlasveld
8 maanden geleden

een paar maanden terug een reading gehad van Laura. Het was een hele bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw die dingen aan Laura vertelde die Laura nooit kon weten zonder met haar contact te hebben. Niet alles kon ik plaatsen maar ik denk 80% zeker wel.
Mooi dat je op deze manier bewuster bent van wat je nu eigenlijk aan het doen bent in je leven en dat je een boodschap kan overbrengen naar bijzondere mensen die er niet meer zijn.
Ook lichamelijk heb ik al jaren klachten die komen van dingen los laten en een plek geven.
Een paar dagen later een reading gehad voor mijn dochter van 9, ook hierin hoorde ik dingen die ik helemaal kon plaatsen en sommige dingen vielen juist op hun plek. Zelfs mijn dochter was verbaasd dat ze dit zo kon vertellen en ook voor haar waren dinge helderder geworden. Dank je wel hiervoor Laura!

Jola
11 maanden geleden

Ik heb afgelopen week een reading van Laura mogen ontvangen. Laura is open, eerlijk en een hele toegankelijke dame. Het was fijn om boodschappen van gene zijde door te krijgen via Laura. Aan het einde kreeg ik nog tips mee hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Laura bent een mooi mens met een bijzondere gave. Laura bedankt.

Sjoerd Kosman
een jaar geleden

Beste lezer,

Gister en reading gehad van Laura. Zooo waardevol. Laura verteld de dingen die je zelf Op een diep niveau eigenlijk al weet, (Met dingen bedoel ik waardevolle dingen, dingen die je gelukkig maken) maar die niet altijd even makkelijk aan de oppervlakte zijn te krijgen. Zo fijn zo'n opheldering. Laura neemt de tijd voor je, wat ik zelf enorm gewaardeerd heb! Laura is heel spiritueel met haar gave maar daarnaast van persoon heel nuchter, dat is een fijne combinatie!
Ik raad het zeker aan!

Romy van den Berg
een jaar geleden

Laura's nuchterheid maakt het heel laagdrempelig om bij haar langs te komen. Ze flowt lekker mee met wat er op dat moment is, zo gebeurd er naar mijn idee ook echt wat er op dat moment nodig is i.p.v. dat het allemaal voorbereid is. Ik heb zo'n heldere inzichten en mooie boodschappen doorgekregen waar ik ook echt wat mee kan! Thankss Laura💜💜

Marloes
een jaar geleden

Wauw, wat een bijzondere ervaring. Alles wat je vertelde was van begint tot eind spot on. Het in contact komen met mijn oma ging even lastig maar je hield vol en uiteindelijk zijn ook daar hele mooie dingen over gezegd. Prachtig dat jij met jouw gave zovelen kan helpen.

Tamara
een jaar geleden

Hele fijne Reading gehad. Via messenger dus dat maakte me sceptisch. Toch dingen gehoord die je gewoon niet kan horen. Ik vond het erg zijn te werken dat ze er nog zijn. Je. Heb me echt geholpen. Dank je wel lieve Laura

Savanne
een jaar geleden

Vandaag met Laura een belgesprek gehad en ik heb het goed ervaren
Over mijn groot ouders die er niet meer zijn
Kon zij dingen vertellen die echt bij hun hoorde.
Heel rustig gesprek veel raakvlakken
Veel goede adviezen gegeven op emotioneel gebied en ook mijn moeder
Geholpen met adviezen

Ook heeft ze geholpen met de negatieve enimiteiten om mij heen en mij meer laten opstellen voor de goede dingen
Wil je heel erg bedanken voor je begrip en het luisteren

Sherina Van estrick
een jaar geleden

Wat een geweldige ervaring. Ongelooflijk dit je hebt me dingen verteld die je niet kon weten, eerst geloofde ik er niet zo in maar je hebt het tegendeel bewezen. Het gevoel dat jij mij gegeven hebt dat mijn vader bij ons is is ongelooflijk. Wil je super bedanken,

Shirley
een jaar geleden

Hee laura,
Super bedankt voor het contact leggen met opa, het heeft ons goed gedaan.
Super ervaring je zei ons dingen die alleen wij konden weten.
Nogmaals super bedankt.
Groetjes ons

Stef
een jaar geleden

Communicatie is toegankelijk en oprecht.
Laura heeft geholpen op lichamelijk vlak, maar ook met focus op mijn gesteldheid.

Lindsey
een jaar geleden

Meerdere keren een kaartlegging gehad van Laura. Elke keer heeft dit mij aan het denken gezet en kon ik dingen goed plaatsen. Vooral de laatste keer, bizar dat dit zo kan. Dankjewel.

Karin Herscheid
een jaar geleden

Vandaag een gesprek met laura gehad samen met mijn overleden vader wat was dit mooiii , veel te weten gekomen en ook dingen die gewoon laura zo niet kon weten een echte aan rader ze is zuiver en vertaald op een zeer goede manier. Dankje wel lieve laura vondt het heel bijzonder.

linda
een jaar geleden

Fijne reading gehad , mede met hulp van kaarten. De informatie was duidelijk , zoals het is. Informatie waar ik wat mee kan. De afstemming van de kinderen was ongelovelijk. Exact zoals ze zijn. Thanxx Laura 🍀

Jorien
een jaar geleden

Top! Echt wat aan gehad. Heel duidelijk en helder. Totaal niet zweverig. Lekker helder en praktisch. Bedankt!

Grietje
een jaar geleden

Wat fijn dat Laura me heeft geholpen! Van intensief sporten, naar ineens niet meer. Een sportblessure opgelopen aan m’n knieën. Super balen, al helemaal omdat je lekker op dreef bent met je sport. Laura heeft me gelijk heel goed geholpen. Dezelfde dag werd de pijn minder! Na weer langzaam opbouwen heb ik weer snel de draad opgepakt. Zonder Laura was dit zeker niet zo voorspoedig gegaan! Dankjewel 😘😘

Jori
een jaar geleden

Laura heeft contact weten te leggen met overleden familieleden waar ik behoefte aan had. Ze heeft hierbij onder andere uiterlijke kenmerken weten te benoemen welke niet bekend waren bij haar, en waar van ik sommige aan mijn moeder heb moeten vragen omdat deze ook niet bij mij bekend waren. Uiteindelijk was alles te plaatsen waardoor ik zeker wist dat er dingen gecommuniceerd werden naar Laura die ze niet kon weten.
Ook heeft Laura hele mooi dingen weten te vertellen over mijn dochter en hoe mijn dochtertje haar verzorging en opvoeding ervaart. Hierbij benoemde Laura ook bepaalde slaap rituelen die ze absoluut niet kan weten en legde uit waarom mijn dochtertje hier zo veel waarde aan hecht. De reading was erg prettig en heeft inzicht gegeven in bepaalde dingen om mij heen waar ik wat aan heb. Bedankt voor deze verrijking!

Bo
een jaar geleden

Alle vertrouwen in deze powervrouw! Ze heeft me verschillende keren bewezen dat ze goed is in wat ze doet!!

Chantal
een jaar geleden

Laura benaderde mij ipv ik haar. Mijn opa had zich bij haar gemeld en wilde een aantal dingen zeggen. De dingen die ze me vertelde waren erg bijzonder en hebben me ook om geholpen om in bepaalde dingen te groeien en verder te gaan! Vooral omdat ik mijn opa nooit heb gekend vond ik dit erg speciaal! Bij vragen kan ik nog altijd bij haar terecht, wat ik als prettig ervaar. Dankje Laura!!

Rolf
een jaar geleden

Laura benaderde mij of ik open stond voor contact met mijn overleden opa. Ik was erg benieuwd en niet geschoten is misgeschoten. Zij vertelde mij dat mijn opa zich bij haar gemeld had. Toen kreeg ik dingen te horen die Laura echt niet kon weten, en ik zeker wist dat het om mijn opa ging. Hier was ik best verbaasd over en tegelijktijd ook ontroerd. En poosje geleden meldde ook mijn overleden neef zich bij haar. De gegeven info heeft mij rust gegeven. Tx Lau

Nikitha
een jaar geleden

Laura is een leuke, spontane maar vooral ook eerlijke meid. Ze heeft mij geholpen, omdat ik een zeurende pijn had, in mijn heup over ik haar appte. Ondanks dat ze die had weggenomen, kwamen er meer dingen binnen. Zo vertelde ze mij over mijn overleden oma, dingen die Laura echt niet kon weten (zoals hoe ze haar haren altijd droeg, en wat ik van haar heb georven). Laura vertelde mij persoonlijke dingen, dingen die me sterker hebben gemaakt en Ik ben ervan overtuigd, dat Laura nog veel meer mensen kan helpen. Nogmaals dank Laura ❤️

Coline
een jaar geleden

Laura is een lieve, normale meid, helemaal niet zweverig ofzo. Ze heeft me inmiddels meerdere keren geholpen met fysieke problemen. Steeds kon ze vinden wat het was en het verbeteren, super fijn! Binnenkort hebben we een afspraak voor een reading met een overleden dierbare, daar heb ik heel veel zin in!

Steffi
een jaar geleden

Een hele mooie ervaring gehad..
Door middel van Laura contact gehad met mijn overleden vader.
Het was in 1 woord bijzonder.
Dankjewel Laura.

Piet
een jaar geleden

en aantal weken terug heb ik via familie contact gelegd met Laura om mijn overleden vader te spreken. Via bepaalde kenmerken die Laura mij terugkoppelde merkte ik dat zij inderdaad contacr had gelegd met mijn vader. Sceptie sloeg om in geloof. Na een paar mooie woorden straalde ik de dagen erna, dit was erg bijzonder!!

Joyce
een jaar geleden

Laura is vorige week maandag bij mij geweest voor een Reading en wat was ik enthousiast verrast echt dingen die je echt niet kan weten kheb er echt fijne energie aan over gehouden en zal je zeker vaker appe Meis super bedankt ervoor 😘

Francis
een jaar geleden

Altijd super goed geholpen door Laura! Fijn contact en ondanks dat ik niet alles gelijk kon plaatsen, kwam wel alles op een later tijdstip op zijn plek. Heel erg fijn!
Ik ben echt blij dat ik Laura heb leren kennen.

Groetjes