Foto lezen

 

Met deze workshop leer jij hoe je een foto kunt lezen en daarmee een foto consult kunt geven.

We starten de workshop met een meditatie waarmee jij zult ontdekken welke kanalen actief bij je zijn. Door te weten op welke manier de lichtwereld met je communiceert, zul je de doorgegeven boodschappen makkelijker kunnen vertalen naar het aardse.
In deze meditatie zit tevens een mini reading verstopt. De informatie vertelt hoe jij momenteel in je huidige leven staat.

Omdat het belangrijk is om je te aarde en beschermen alvorens je met energieën van andere gaat werken, leer ik je hoe je jezelf kunt aarde en beschermen voor je een consult gaat geven.

Ik leg je uit hoe je de connectie met de foto maakt en hoe je de informatie kunt vertalen naar het aardse en daarbij hoe je deze in het verleden, heden en/of toekomst kunt plaatsen.


Ervaring is niet nodig.
Jij kunt dit!

 

Datum: 11 juli

Tijd: 13:00 - 15:00

Locatie: Afferden

 

Praktische informatie voor deze middag:
Voor deze workshop mag jij maximaal 2 foto's meenemen.
Het is belangrijk dat er maar 1 persoon op de foto staat. Als er meerdere personen op de foto staan kunnen deze energieën door elkaar gaan, waardoor het moeilijk(er) kan zijn om de foto te lezen.
Daarom het liefste ook geen foto's waar personen afgeknipt zijn.
Graag geen foto's waarvan andere personen afgeknipt zijn.
Als je een foto van iemand meeneemt die nog leeft, wil ik je vragen toestemming aan de persoon te vragen voordat je deze foto meeneemt.

Hou er rekening mee dat we op elkaars foto's gaan oefenen.

 

Je krijgt op de dag zelf een mapje waarin alle informatie staat die deze dag aanbod komt, zodat je thuis verder kunt oefenen.

 

 

 

 

 

Foto lezen

€ 75,00

Foto lezen

€ 75,00