Nieuwe periode 

 

Staat u op het punt om een nieuwe periode van uw leven in te gaan?

U heeft nieuwe doelen voor ogen?

Maar u heeft nog wat tools nodig over het hoe en wat?

Dan is deze combinatie van: opzoeken in uw levensboek (Akasha) en de healing nieuwe periode iets voor u!

Samen gaan we in uw levensboek opzoeken welke pad er voor u ligt om te bewandelen en welke kwaliteiten u kunt inzetten en waar de valkuilen zitten. 

 

Tevens zal u een aanvullende healing verkrijgen waarin:

  • Aarstengel Gabriël de gebieden aanraakt die verhard, vastgeroest, immobiel of rigide zijn, waardoor de energie in deze structuren in beweging komt, wat ook betekent dat de levenslessen die hiermee verbonden zijn worden geactiveerd.
  • Het herstelt het de natuurlijke energiedoorstroming van het lichaam. Het reinigt uw energieveld (de aura en de chakra`s) van lagere energieën en onzuiverheden.
  • Brengt een schoonmaak op gang, er vindt een transformatie plaats waarbij ongewenste leefstijlen worden omgevormd wat de spirituele groei stimuleert.
  • Aartsengel Gabriël u helpt om een geestelijk en lichamelijk genezingsproces te starten waarbij met het aanwenden van de oranjegouden ster emotionele pijn, verdriet en traumatische ervaringen losgelaten kunnen worden.
  • Kan goed toegepast worden bij personen die het leven in de hand willen hebben en het moeilijk vinden om de controle los te laten, waardoor zij zichzelf tegenhouden om positief te veranderen.

 

Nieuwe periode

€ 60,00

Nieuwe periode

€ 60,00

U mag uw volledige naam, geboorte datum, woonplaats en de datum en het tijdstip dat u de healing wenst te ontvangen doorgeven bij de aanvraag.

De healing wordt op afstand gegeven.

Uw ontvangt per mail een formulier waarop staat hoe u zich kunt voorbereiden en wat u na de healing kunt doen.