Aartsengelen beschermkring

 

Een beschermkring is speciaal bedoeld voor mensen (en dieren) die steun kunnen gebruiken bij bepaalde situaties:  operaties, bang zijn dat ze niet wakker worden uit de narcose of terminaal ziek zijn en angst hebben voor de overgang. Ook voor faalangst, wanneer u binnenkort examen doet of wanneer u een belangrijk sollicitatiegesprek voor de boeg hebt, vliegangst, depressies die elk jaar opnieuw terug komen (bv sterfdatum van een bepaald persoon, moeilijkheden rond de feestdagen,...)

Het zal als effect hebben dat u zich kunt ontspannen en voelt dat u zich niet meer druk hoeft te maken. 

Misschien hebt u helderheid nodig aangaande vraagstukken omdat u tegen onoplosbare problemen aanloopt, er is altijd wel een situatie in ons leven die we met hulp van de engelen beter kunnen doorstaan.

U kunt de Aartsengelen Beschermkring ook cadeau doen aan iemand anders, want ik zal deze opbouwen rond de persoon waarvoor de aanvraag wordt gedaan. Deze persoon hoeft niet te geloven in engelen, maar dient wel te worden ingelicht dat hij of zij steun van de aartsengelen mag verwachten, zodat het geschenk uit vrije wil kan worden geaccepteerd en zich eraan overgeeft.

Ik roep afhankelijk van waarbij u geholpen wilt worden de desbetreffende aartsengelen aan die u zullen bijstaan.

 

De bij de engelenkring betrokken aartsengelen zijn onder andere:

 • Aartsengel Metatron voor hulp om het levensplan tot vervulling te brengen.
 • Aartsengel Michaël voor bescherming van de persoon (of dier), waarvan de foto in het midden van de kring ligt.
 • Aartsengel Rafaël voor genezing, verbetering en versterking van het lichaam en de geest.
 • Aartsengel Uriël voor het verkrijgen van helderheid in een situatie, bijvoorbeeld bij een schijnbaar onoplosbaar probleem of na
  een trauma of verwarring.
 • Aartsengel Jophiël voor het ombuigen van negativiteit naar positiviteit, zodat de schoonheid van het leven weer zichtbaar wordt.
 • Aartsengel Jeremiël voor het begrijpen en accepteren van een moeilijk te aanvaarden situatie en voor het verkrijgen van innerlijke wijsheid.
 • Aartsengel Chamuël voor hulp bij onvoorwaardelijk liefhebben, vergeving en voor het voelen van liefdevolle nabijheid en het ervaren van toegenegenheid.
 • Aartsengel Zadkiël voor transformatie en verandering van de situatie ten goede.
 • Aartsengel Sandalphon voor het in vervulling brengen van wensen.

 

Van elke aartsengel gebruik ik hun specifieke kwaliteiten om zich voor u of de persoon in kwestie in te zetten en hulp te bieden.

Wilt u graag een beschermkring laten leggen?

Stuur me dan als belangrijkste gegevens uw voor- en achternaam, geboortedatum en woonplaats toe, eventueel met een foto (maar hoeft niet per se), die ik gebruik om daaromheen de symbolen van verschillende aartsengelen in een kring neer te leggen.

Vermeldt ook waarbij u steun wilt ontvangen, op welke dag en tijdstip.

De beschermkring wordt gelegd op een gepersonaliseerd engelenaltaar en u krijgt hiervan een foto doorgestuurd.

Nadat de kring op een bepaalde datum en tijdstip is opgezet werken de positieve energieën van de aartsengelen nog na in de toekomst.

 

Stuur me dan als belangrijkste gegevens uuw voor- en achternaam, geboortedatum en woonplaats toe, eventueel met een foto (maar hoeft niet per se), die ik gebruik om daaromheen de symbolen van verschillende aartsengelen in een kring neer te leggen.

Vermeldt ook waarbij u steun wilt ontvangen, op welke dag en tijdstip.

De beschermkring wordt gelegd op een gepersonaliseerd engelenaltaar en u krijgt hiervan een foto doorgestuurd.

Nadat de kring op een bepaalde datum en tijdstip is opgezet werken de positieve energieën van de aartsengelen nog na in de toekomst.