Inwijding/Zen engel Ki

 

De regenboog is een verbinding met de engelen die beide kanten op kan worden gebruikt, waardoor jij makkelijker met hen in contact kan treden (zenden) en de engelen ook met jou (ontvangen). Je ontvangt bij Zen Engel Ki een inwijding in het gehele spectrum van de engelen uit alle engelhiërarchieën.

 

In de regenboog zitten alle kleuren van dit spectrum. Wanneer je een engel aanroept, kun je als het kanaal zien bij jou actief is deze kleur van de engel waarnemen voor jouw derde oog. Dit kan met je ogen gesloten of met je ogen open dat je een aura, lichtbolletjes of een lichtster kunt zien op een witte achtergrond. 

Elke Aartsengel heeft bepaalde kleuren die tot hen behoren, wat te maken heeft met de taken die ze zijn toegerust. De energie waarmee hij of zij werkt bij jou, bepaalt in welke kleur je de engel waarneemt. 

 

Sommige mensen vragen zich af waarom er eigenlijk een inwijding nodig is, zijn de engelen er niet altijd voor ons om ons te steunen bij alles wat we doen?

Natuurlijk zijn de engelen er altijd en wachten geduldig op jouw verzoek om te kunnen helpen, ook zonder inwijding. Behalve wanneer je iets staat te gebeuren, terwijl je tijd nog niet is gekomen, dan grijpen de beschermengelen zonder toestemming vooraf in.

Door de inwijding maak je kennis met de subtiele energieën van de engelen waardoor jij goed weet hoe hun nabijheid kan worden aangevoeld. Hierdoor merk je sneller op wanneer zij jou iets willen meedelen en hoe jij een bepaalde engel om hulp kunt vragen, wat de communicatie met de engelen verbetert en zodoende ook de samenwerking tussen de engelen en de ingewijde persoon. Het contact leggen verloopt makkelijker en de mogelijkheden zijn uitgebreider dan zonder inwijding. De verbinding is gewoon veel beter geworden.

Zen Engel Ki

€ 20,00

Zen Engel Ki

€ 20,00

Vermeld je volledige naam, geboorte datum, woonplaats en de datum en het tijdstip dat jij de inwijding wenst te ontvangen doorgeven bij de aanvraag.

De inwijding wordt op afstand gegeven.