Zen Engel Ki

 

De regenboog is een verbinding met de engelen die beide kanten op kan worden gebruikt, waardoor u makkelijker met hen in contact kan treden (zenden) en de engelen ook met u (ontvangen). U ontvangt bij Zen Engel Ki een inwijding in het gehele spectrum van de engelen uit alle engelhiërarchieën.

 

In de regenboog zitten alle kleuren van dit spectrum. Wanneer u een engel aanroept, kunt u als het kanaal zien bij u actief is deze kleur van de engel waarnemen voor uw derde oog. Dit kan met uw ogen gesloten of met uw ogen open dat u een aura, lichtbolletjes of een lichtster kunt zien op een witte achtergrond. 

Elke Aartsengel heeft bepaalde kleuren die tot hen behoren, wat te maken heeft met de taken die ze zijn toegerust. De energie waarmee hij of zij werkt bij u, bepaalt in welke kleur u de engel waarneemt. 

 

Sommige mensen vragen zich af waarom er eigenlijk een inwijding nodig is, zijn de engelen er niet altijd voor ons om ons te steunen bij alles wat we doen?

Natuurlijk zijn de engelen er altijd en wachten geduldig op uw verzoek om te kunnen helpen, ook zonder inwijding. Behalve wanneer u iets staat te gebeuren, terwijl uw tijd nog niet is gekomen, dan grijpen de beschermengelen zonder toestemming vooraf in.

Door de inwijding maakt u kennis met de subtiele energieën van de engelen waardoor u goed weet hoe hun nabijheid kan worden aangevoeld. Hierdoor merkt u sneller op wanneer zij u iets willen meedelen en hoe u een bepaalde engel om hulp kunt vragen, wat de communicatie met de engelen verbetert en zodoende ook de samenwerking tussen de engelen en de ingewijde persoon. Het contact leggen verloopt makkelijker en de mogelijkheden zijn uitgebreider dan zonder inwijding. De verbinding is gewoon veel beter geworden.