Healing

 

Een healing kan worden toegepast voor klachten op energetisch (aura en chakra's), fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden. Het kan op deze wijze in elke situatie worden ingezet.

Er worden blokkades los gemaakt, opgeruimd en geheeld zodat het in jou leven weer beter zal gaan stromen. Lichaam en geest worden op deze wijze weer terug in balans gebracht. Het geeft je vaak dat zetje wat je nodig hebt om de juiste richting weer op te gaan.

 

Tijdens een healing word ik door mijn hogere zelf, beschermengelen, gidsen en de Aartsengelen die samen werken met je hogere zelf, beschermengelen en gidsen begeleidt.

Zij leiden mij door jouw energetisch en fysieke lichaam en laten zien waar ik moet zijn en wat ik mag doen.

 

De healing ontvang je op afstand in je eigen vertrouwde omgeving, dit zal er voor zorgen dat je je meer kunt ontspannen wat de healing ten goede zal komen. Je verkrijgt via de mail een formulier waarin tips staan ter voorbereiding van en na de healing.

Gedurende de healing kun je de engelen energieën waarnemen d.m.v. lichamelijke en zintuigelijke gewaarwordingen. 

 

Na de healing stuur ik je een mail toe met de dingen die ik heb mogen gewaarworden tijdens jou healing. Hierbij wordt een engelen boodschap aan je doorgeven, die de engelen voor jou hebben geschreven.

 

 

Ik kan geen healing geven aan personen die hier geen toestemming voor hebben gegeven.

 

Hieronder staat een overzicht van Healings met een thema weet dat het altijd mogelijk is om een healing te ontvangen zonder thema.