Healing

 

Een healing kan worden toegepast voor klachten op energetisch (aura en chakra's), fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Daarnaast versterkt het je gezondheid en welbevinden en kan daardoor in elke situatie worden ingezet.

 

Met deze uitgebreide healing zal er op meerdere vlakken tegelijk aan blokkades worden gewerkt. Door de healing worden de blokkades losgemaakt. Waardoor de energie weer gaat stromen en er nieuwe levenslessen worden geactiveerd, waarmee blinde vlekken aan het licht zullen komen. Zodat jij hier op kunt anticiperen door oude patronen te doorbreken en zo zelf het heelwordingsproces kunt afronden. 

Het zal hierdoor beter gaan stromen in je leven doordat lichaam en geest weer in balans komen.

Een healing geeft je vaak net dat zetje wat je nodig hebt om de juiste richting in je leven weer op te gaan.

 

Tijdens een healing word ik door mijn hogere zelf, beschermengelen, gidsen en de Aartsengelen die samen werken met jou hogere zelf, beschermengelen en gidsen begeleidt.

Zij leiden mij door jouw energetisch en fysieke lichaam en laten zien waar ik moet zijn en wat ik mag doen. Op deze manier achterhalen we de reden van jou blokkades/patronen en wat je er aan kunt doen om zelf in balans te blijven. 

 

Gedurende de healing kun je de engelen energieën waarnemen d.m.v. lichamelijke en zintuigelijke gewaarwordingen. 

 

Healing kan aan uw kind (vanaf 12jaar met toestemming van het kind) of huisdier gegeven worden. 

 

Tijdelijk niet beschikbaar

Healing

€ 75,00
Tijdelijk niet beschikbaar

Healing

€ 75,00Vermeld je volledige naam, geboorte datum, woonplaats en de datum en het tijdstip dat jij de healing wenst te ontvangen doorgeven bij de aanvraag.

De healing kan op afstand als aan huis worden gegeven.